Tot zover de stand van zaken.

Beoordeeld op 4.9

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 1052 beoordelingen

Wissen
 Filter
  Filter

Goede levering en op tijd met de vervolg medicatie zodat er geen gat is gevallen, heel fijn!!

P
Pam Geconfirmeerde gebruiker op 11 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Goede service. Snel reactie op vragen

A
Anonym Geconfirmeerde gebruiker op 11 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Friendly and adequate

D
Dick Geconfirmeerde gebruiker op 11 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Goede service en nazorg

E
Edwin Geconfirmeerde gebruiker op 10 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Professionele Snell Top!!

A
Anonym Geconfirmeerde gebruiker op 10 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

5 sterren omdat jullie mijn pufje extra snel hebben opgestuurd nadat ik liet weten dat ik zonder zat, dat stel ik zeeeer op prijs, ik ben blij dat jullie er zijn en mij zo goed hebben geholpen

E
Erwin Geconfirmeerde gebruiker op 10 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Good service en quick reactions

E
Eddy Geconfirmeerde gebruiker op 10 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Goede service, snelle levering.

N
Natasa Geconfirmeerde gebruiker op 09 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Service is goed en duidelijk. Wordt duidelijk gevraagd om gegevens, verzending is snel en goed. Nazorg is ook prima

E
Ella Geconfirmeerde gebruiker op 09 juni, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Easy order and swift shipping

R
Roger S. Geconfirmeerde gebruiker op 16 februari, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Snelle correcte levering

A
Anna v. Geconfirmeerde gebruiker op 11 februari, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Goede support en stipte verzending

A
Abraham H. Geconfirmeerde gebruiker op 28 januari, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Perfect service goed verpakt en snel bezorgd

P
Peter M. Geconfirmeerde gebruiker op 26 januari, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Top notch service.

F
Freddy R. Geconfirmeerde gebruiker op 11 januari, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Goede service , de saxenda was zorgvuldig koel verpakt.

A
Anja P. Geconfirmeerde gebruiker op 11 januari, 2024
0 personen vonden dit nuttig

Highly satisfied with Treated, seamless process, good medication review, access to the precious medication that gives me!a chance to regain my health after 7 years of nondiagnosed sleepapnea. Thank you so much👌:slightly_smiling:!

M
Madeleine J. Geconfirmeerde gebruiker op 06 januari, 2024
0 personen vonden dit nuttig

De communicatie online met jullie en ook de bezorging zijn geweldig!

A
Abdel B. Geconfirmeerde gebruiker op 21 december, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Kies hoe gezondheidszorg er voor jou uitziet

Wij kennen gezondheid, maar jij kent jezelf.
Onze experts vertellen je wat veilig is, maar jij beslist wat het beste is.

Consulteer wanneer het voor jou uitkomt

Beantwoord een paar vragen en vertel ons over jezelf. Krijg advies op maat van onze clinici, zodat jij beter kunt kiezen.

Behandelingen afgestemd op jouw leefwereld

Kies je behandeling en hoe vaak je die bezorgd wilt krijgen.

Jouw gezondheid, voortgezet

We weten ook dat dingen voortdurend veranderen. Dat hoort nu eenmaal bij het leven. Daarom controleren we regelmatig om er zeker van te zijn dat je behandeling nog steeds goed voor je is.

De touwtjes in jouw handen

Pauzeren. Veranderen. Overslaan. Opnieuw beginnen. Eender wanneer jij dat wilt.

Laat ons je helpen om beter te kiezen.

Stel een behandeling voor

Als er een bepaalde behandeling of aandoening is die je zoekt, vertel het ons en we zoeken het voor je uit.

We kunnen je een e-mail sturen over het probleem, maar je kunt je op elk moment weer afmelden voor deze berichten.

Vertel ons over een probleem

Ik accepteer de gebruiksvoorwaarden.
We kunnen je een e-mail sturen over het probleem, maar je kunt je op elk moment weer afmelden voor deze berichten.

Vraag of stel iets voor.

Stel hier je vraag, of vertel ons als je een probleem op onze site hebt gevonden.

We kunnen je een e-mail sturen over je vraag, maar je kunt je op elk moment voor deze berichten afmelden.
4.9

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 1052 beoordelingen

We nemen snel contact met je op. We streven ernaar alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Houd je inbox in de gaten voor de laatste updates.

news-letter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws over en meer.

Door op 'Schrijf je nu in' te klikken ga je akkoord met ons Privacybeleid.