Tot zover de stand van zaken.

Beoordeeld op 4.7

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 16393 beoordelingen

Wissen
 Filter
  Filter

Goed

Goed

N
Nicole d.Geconfirmeerde gebruikerop 04 oktober, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Vlotte afhandeling, netjes en snel

Vlotte afhandeling, netjes en snel online contact

G
Gerda D.Geconfirmeerde gebruikerop 28 juli, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Prima verzending en super snel

Prima verzending en super snel

M
Marianne N.Geconfirmeerde gebruikerop 27 juli, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Top

Top

S
Simone Q.Geconfirmeerde gebruikerop 26 juli, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Goed

Goed

D
Dicky D.Geconfirmeerde gebruikerop 22 juli, 2023
0 personen vonden dit nuttig

de levering is goed aangekomen

de levering is goed aangekomen , met Dank

S
Suzanna P.Geconfirmeerde gebruikerop 21 juli, 2023
0 personen vonden dit nuttig

de eerste zending is goed

de eerste zending is goed binnengekomen

A
Arnold V.Geconfirmeerde gebruikerop 12 juli, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Very well!

Very well!

E
Edel H.Geconfirmeerde gebruikerop 11 juli, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Goede service

Goede service

F
Febe S.Geconfirmeerde gebruikerop 27 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

snel en op tijd geleverd

snel en op tijd geleverd

J
Johanna R.Geconfirmeerde gebruikerop 26 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Snelle levering, goed gekoeld verpakt!

Snelle levering, goed gekoeld verpakt!

J
Jolanda G.Geconfirmeerde gebruikerop 26 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

N
Nathalie L.Geconfirmeerde gebruikerop 22 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

ik ben zeer tespreken over

ik ben zeer tespreken over hoe de afspraak tot stand is gekomen er ging een screening aan vooraf wat heel prettig was en de verzening is keurig bij mij afgeveverd

A
Alie S.Geconfirmeerde gebruikerop 20 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Prima

Prima

M
Marjelle K.Geconfirmeerde gebruikerop 19 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Heeel Goeddd …

Heeel Goeddd …

R
Ramazan S.Geconfirmeerde gebruikerop 16 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

.

.

M
Marco F.Geconfirmeerde gebruikerop 14 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Great!

Great!

M
Michel V.Geconfirmeerde gebruikerop 14 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Prima

Prima

G
Govert B.Geconfirmeerde gebruikerop 09 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Snelle levering, ik was er

Snelle levering, ik was er superblij mee

I
Irma z.Geconfirmeerde gebruikerop 09 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Heel goede service

Heel goede service

B
Barbara H.Geconfirmeerde gebruikerop 08 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Prima. Niks om aan te

Prima. Niks om aan te merken

V
Varishna M.Geconfirmeerde gebruikerop 08 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Perfect, in time and good

Perfect, in time and good communication

O
Omar B.Geconfirmeerde gebruikerop 07 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Prima

Prima

P
Peter D.Geconfirmeerde gebruikerop 05 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Verzending was netjes verpakt en

Verzending was netjes verpakt en keurig op tijd.

F
Fiona J.Geconfirmeerde gebruikerop 01 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Echt heel goed!

Echt heel goed!

P
Peter K.Geconfirmeerde gebruikerop 01 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Goed ,al duurde het erg

Goed ,al duurde het erg lang dat saxenda vooradig was,dat is wel n nadeel

C
Christien D.Geconfirmeerde gebruikerop 01 juni, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Top geregeld

Top geregeld

A
Antoinette B.Geconfirmeerde gebruikerop 18 mei, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Nog niks ontvangen,24 April betaald

Nog niks ontvangen,24 April betaald

R
Ronnie E.Geconfirmeerde gebruikerop 11 mei, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Perfecte produkten

Perfecte produkten

P
Paul R.Geconfirmeerde gebruikerop 03 mei, 2023
0 personen vonden dit nuttig

erg goed.

erg goed.

J
Johan T.Geconfirmeerde gebruikerop 03 mei, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Snelle levering en prima duidelijke

Snelle levering en prima duidelijke communicatie

R
Ruud G.Geconfirmeerde gebruikerop 03 mei, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Dat was prima, goed overleg,

Dat was prima, goed overleg, soms iets lang wachten op een antwoord.

M
Marloes V.Geconfirmeerde gebruikerop 13 april, 2023
0 personen vonden dit nuttig

Geweldig afhandeling van de verzending.

Geweldig afhandeling van de verzending. Top!

A
Abdel B.Geconfirmeerde gebruikerop 23 november, 2022
0 personen vonden dit nuttig

Goede snelle service top.

Goede snelle service top.

S
Sebastiaan P.Geconfirmeerde gebruikerop 17 november, 2022
0 personen vonden dit nuttig

Snelle verzending

Snelle verzending

R
Roger S.Geconfirmeerde gebruikerop 17 november, 2022
0 personen vonden dit nuttig

Snel en goed

Snel en goed

A
Anita F.Geconfirmeerde gebruikerop 27 oktober, 2022
0 personen vonden dit nuttig

zeer goed

zeer goed

R
Rina S.Geconfirmeerde gebruikerop 26 oktober, 2022
0 personen vonden dit nuttig

Goede service snelle bezorging hulp

Goede service snelle bezorging hulp bij vragen uitstekend

M
Marco G.Geconfirmeerde gebruikerop 27 september, 2022
0 personen vonden dit nuttig

Excellent service

Excellent service

R
Rajnish K.Geconfirmeerde gebruikerop 23 september, 2022
0 personen vonden dit nuttig

Wordt goed op de hoogte

Wordt goed op de hoogte gehouden van levering

M
Marcello K.Geconfirmeerde gebruikerop 23 september, 2022
0 personen vonden dit nuttig

Jij bent aan de beurt
Hoe hebben we gepresteerd?

  • Algemeen
  • Levering
  • Doeltreffendheid van het product
  • Ervaring
  • Dienstverlening

Kies hoe gezondheidszorg er voor jou uitziet

Wij kennen gezondheid, maar jij kent jezelf.
Onze experts vertellen je wat veilig is, maar jij beslist wat het beste is.

Consulteer wanneer het voor jou uitkomt

Beantwoord een paar vragen en vertel ons over jezelf. Krijg advies op maat van onze clinici, zodat jij beter kunt kiezen.

Behandelingen afgestemd op jouw leefwereld

Kies je behandeling en hoe vaak je die bezorgd wilt krijgen.

Jouw gezondheid, voortgezet

We weten ook dat dingen voortdurend veranderen. Dat hoort nu eenmaal bij het leven. Daarom controleren we regelmatig om er zeker van te zijn dat je behandeling nog steeds goed voor je is.

De touwtjes in jouw handen

Pauzeren. Veranderen. Overslaan. Opnieuw beginnen. Eender wanneer jij dat wilt.

Laat ons je helpen om beter te kiezen.

Stel een behandeling voor

Als er een bepaalde behandeling of aandoening is die je zoekt, vertel het ons en we zoeken het voor je uit.

We kunnen je een e-mail sturen over het probleem, maar je kunt je op elk moment weer afmelden voor deze berichten.

Vertel ons over een probleem

Ik accepteer de gebruiksvoorwaarden.
We kunnen je een e-mail sturen over het probleem, maar je kunt je op elk moment weer afmelden voor deze berichten.

Vraag of stel iets voor.

Stel hier je vraag, of vertel ons als je een probleem op onze site hebt gevonden.

We kunnen je een e-mail sturen over je vraag, maar je kunt je op elk moment voor deze berichten afmelden.
4.7

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 16393 beoordelingen

We nemen snel contact met je op. We streven ernaar alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Houd je inbox in de gaten voor de laatste updates.

news-letter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws over en meer.

Door op 'Schrijf je nu in' te klikken ga je akkoord met ons Privacybeleid.