Tot zover de stand van zaken.

Beoordeeld op 4.5

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 1100 beoordelingen

  Filter
  Filter

Geweldig afhandeling van de verzending.

Geweldig afhandeling van de verzending. Top!

op 23 november, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goede snelle service top.

Goede snelle service top.

op 17 november, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Snelle verzending

Snelle verzending

op 17 november, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Snel en goed

Snel en goed

op 27 oktober, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

zeer goed

zeer goed

op 26 oktober, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goede service snelle bezorging hulp

Goede service snelle bezorging hulp bij vragen uitstekend

op 27 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Excellent service

Excellent service

op 23 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Wordt goed op de hoogte

Wordt goed op de hoogte gehouden van levering

op 23 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Heel snel alleen toch wel

Heel snel alleen toch wel duur

op 16 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goede en snelle afhandeling.

Goede en snelle afhandeling.

op 15 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goede service en begeleiding.

Goede service en begeleiding.

op 12 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Snelle service

Snelle service

op 08 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Great service, fast, caring

Great service, fast, caring

op 08 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Was veilig aangekomen

Was veilig aangekomen

op 21 november, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Betrouwbaar

Betrouwbaar

op 24 oktober, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Prima

Prima

op 19 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goed, snelle levering!

Goed, snelle levering!

op 08 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Contact is opzich wel okee,

Contact is opzich wel okee, vooraf kunnen er vragen gesteld worden of (tijdens)

op 30 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Slechte klantenservice. Ik kwam met

Slechte klantenservice. Ik kwam met een klacht. Het slechtste wat een klantenservice kan doen is in de verdediging gaan en dat gebeurde. Iemand met een klacht wil gehoord worden, wil een oplossing, een oplossing voor de toekomst en wellicht excuses. Ze willen zeker geen ‘ja maar’

op 09 november, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Krijg geen antwoord op mijn

Krijg geen antwoord op mijn vragen hele slechte service

op 19 oktober, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Veel te laat verzonden, levering

Veel te laat verzonden, levering niet op tijd conform afspraak. Geen contact te krijgen, telefonisch onbereikbaar, op berichten wordt niet gereageerd

op 19 september, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Snelle levering.

Snelle levering.

op 06 april, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goede service

Goede service, ik kreeg de medicijnen in goede staat in zijn verpakking en ze zijn snel bezorgd.

op 06 april, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goede medicijnen & klantenservice

Goede medicijnen, klantenservice is behulpzaam

op 01 april, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Gewoon prima

Gewoon prima

op 30 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Je krijgt heel snel je medicijnen…

Je krijgt heel snel je medicijnen thuisgestuurd en je word goed geholpen 🙏🏻

op 26 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Fijne services

Fijne services. No-nonsens.

op 25 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Prima snelle levering

Prima snelle levering

op 23 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Zeer tevreden

Zeer tevreden, bedankt voor super service!

op 22 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

snelle levering

snelle levering, vlotte afwikkeling van vraag

op 18 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

perfect

Perfect service

op 17 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Keurige levering en op tijd!

Het bestelde product werd na het invullen van de medische vragenlijst zonder vertraging geleverd. Super!

op 17 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, meedenkend bedrijf, dat je het gevoel geeft dat je er toe doet!!

op 16 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Supersnelle service

Supersnelle service. Wel een beetje duur

op 16 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goede begeleiding

Snelle adequate afhandeling en prima medische begeleiding vooraf, dus niet alleen gericht op verkoop van het medicament.

op 16 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Goede service

Goede service, snelle levering.

op 09 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Prima geregeld !

Prima geregeld !

op 07 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Zoals altijd

Zoals altijd, Top!!

op 04 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Fantastic

Very good!!!!

op 02 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Product zoals omschreven en snel…

Product zoals omschreven en snel geleverd.

op 02 maart, 2022.
0 personen vonden dit nuttig

Jij bent aan de beurt
Hoe hebben we gepresteerd?

  • Algemeen
  • Levering
  • Doeltreffendheid van het product
  • Ervaring
  • Dienstverlening

Kies hoe gezondheidszorg er voor jou uitziet

Wij kennen gezondheid, maar jij kent jezelf.
Onze experts vertellen je wat veilig is, maar jij beslist wat het beste is.

1Consulteer wanneer het voor jou uitkomt

Consulteer wanneer het voor jou uitkomt

Beantwoord een paar vragen en vertel ons over jezelf. Krijg advies op maat van onze clinici, zodat jij beter kunt kiezen.

2Behandelingen afgestemd op jouw leefwereld

Behandelingen afgestemd op jouw leefwereld

Kies je behandeling en hoe vaak je die bezorgd wilt krijgen.

Jouw gezondheid, voortgezet

We weten ook dat dingen voortdurend veranderen. Dat hoort nu eenmaal bij het leven. Daarom controleren we regelmatig om er zeker van te zijn dat je behandeling nog steeds goed voor je is.

4De touwtjes in jouw handen

De touwtjes in jouw handen

Pauzeren. Veranderen. Overslaan. Opnieuw beginnen. Eender wanneer jij dat wilt.

Let’s help you choose better.

Stel een behandeling voor

Als er een bepaalde behandeling of aandoening is die je zoekt, vertel het ons en we zoeken het voor je uit.

Behandeling of aandoening vinden

Kies een optie

Wat vond je er niet goed aan?

Wat vond je er goed aan?

Voeg een behandeling toe om te vergelijken

Vertel ons over een probleem

Ik accepteer de gebruiksvoorwaarden.
We kunnen je een e-mail sturen over het probleem, maar je kunt je op elk moment weer afmelden voor deze berichten.

Vraag of stel iets voor.

Stel hier je vraag, of vertel ons als je een probleem op onze site hebt gevonden.

We kunnen je een e-mail sturen over je vraag, maar je kunt je op elk moment voor deze berichten afmelden.
4.5

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 1100 beoordelingen

We nemen snel contact met je op. We streven ernaar alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Houd je inbox in de gaten voor de laatste updates.

news-letter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws over en meer.

Door op 'Schrijf je nu in' te klikken ga je akkoord met ons Privacybeleid.

Is dit je eerste keer bij ons?

Je kunt doorgaan als gast, of inloggen met je Treated account als je er een hebt. 

4.5

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 1100 beoordelingen