Xenical
Orlistat
Xenical-blister
Vanaf €163.95

Beoordelingen van patiënten van Xenical

Momenteel heeft Xenical een gemiddelde beoordeling van 3.9 op basis van 15 beoordelingen van Treated klanten.

Voel me gezonder

Niet voor een snelle fix maar goed ter ondersteuning van een gezondere levensstijl

S
SandraGeconfirmeerde gebruiker22 juni, 2024

Xenical werkt prima

Xenical ondersteunt mij om mijn doel, gewichtsverlies, te halen!!

A
AnonymGeconfirmeerde gebruiker21 juni, 2024

ZEER TEVREDEN

Ik ben zeer tevreden met het produkt , ook de verzending iedere 3 maanden is oke

A
AnonymGeconfirmeerde gebruiker17 juni, 2024

De zending ging snel, maar de communicatie met de klantenservice was erg slecht

A
AnoniemGeconfirmeerde gebruiker30 mei, 2024

Ben er mee bezig en

Ben er mee bezig en het gaat goed, mocht ik meer nodig te hebben ooit dan neem ik wel contact op. Dank u wel

S
Sahida K.Geconfirmeerde gebruiker27 februari, 2024

Not the best for me

I am going to much to the toilet having accidents at work.

M
Monica N.Geconfirmeerde gebruiker19 november, 2023

Ben zeer tevreden. Gewicht in

Ben zeer tevreden. Gewicht in een week met 4 kg afgenomen.

J
John O.Geconfirmeerde gebruiker12 september, 2023

zeer tevreden

zeer tevreden

S
Suzanna P.Geconfirmeerde gebruiker21 juli, 2023

Waar komen deze Xenical beoordelingen vandaan?

Alle Xenical reviews die je op deze pagina ziet zijn afkomstig van geverifieerde kopers op Treated, die het hen aanbevolen hebben gekregen van onze clinici na overleg over Gewichtsverlies.

We nodigen iedereen die Xenical bij Treated koopt uit om er een recensie over achter te laten. Beoordelingen worden op vrijwillige basis achtergelaten, dus niet iedereen die Xenical van ons krijgt, zal een getuigenis plaatsen waarin wordt uitgelegd hoe goed het werkte.

Om ons te helpen de betrouwbaarheid te waarborgen, is dit geen forum waarop iedereen Xenical beoordelingen kan achterlaten – de getoonde getuigenissen zijn van echte patiënten die uit de eerste hand ervaring hebben met het gebruik van Xenical, en die het best in staat zijn om aan te geven hoe effectief het voor hen was.

Soortgelijke behandelingen als Xenical

Wil je zien wat er nog meer is?

Hier zijn enkele andere Gewichtsverlies opties

Mysimba_blister-pack

Mysimba

Bupropionhydrochloride en naltrexonhydrochloride

3.7

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 24 beoordelingen

Orlistat_blister

Orlistat

Orlistat

3.7

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 12 beoordelingen

Saxenda

Saxenda

Liraglutide

4.3

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 127 beoordelingen

Kies hoe gezondheidszorg er voor jou uitziet

Wij kennen gezondheid, maar jij kent jezelf.
Onze experts vertellen je wat veilig is, maar jij beslist wat het beste is.

Consulteer wanneer het voor jou uitkomt

Beantwoord een paar vragen en vertel ons over jezelf. Krijg advies op maat van onze clinici, zodat jij beter kunt kiezen.

Behandelingen afgestemd op jouw leefwereld

Kies je behandeling en hoe vaak je die bezorgd wilt krijgen.

Jouw gezondheid, voortgezet

We weten ook dat dingen voortdurend veranderen. Dat hoort nu eenmaal bij het leven. Daarom controleren we regelmatig om er zeker van te zijn dat je behandeling nog steeds goed voor je is.

De touwtjes in jouw handen

Pauzeren. Veranderen. Overslaan. Opnieuw beginnen. Eender wanneer jij dat wilt.

Laat ons je helpen beter te kiezen.

Stel een behandeling voor

Als er een bepaalde behandeling of aandoening is die je zoekt, vertel het ons en we zoeken het voor je uit.

We kunnen je een e-mail sturen over het probleem, maar je kunt je op elk moment weer afmelden voor deze berichten.

Vertel ons over een probleem

Ik accepteer de gebruiksvoorwaarden.
We kunnen je een e-mail sturen over het probleem, maar je kunt je op elk moment weer afmelden voor deze berichten.

Vraag of stel iets voor.

Stel hier je vraag, of vertel ons als je een probleem op onze site hebt gevonden.

We kunnen je een e-mail sturen over je vraag, maar je kunt je op elk moment voor deze berichten afmelden.
4.8

Onze gemiddelde beoordeling op basis van 1212 beoordelingen

We nemen snel contact met je op. We streven ernaar alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Houd je inbox in de gaten voor de laatste updates.

news-letter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws over Gewichtsverlies en meer.

Door op 'Schrijf je nu in' te klikken ga je akkoord met ons Privacybeleid.